112Groningen.nl

Twitter RSS
Chaos op A7 door kettingbotsing
25-11-2010, Romke Notenbomer/112marum.nl

Chaos op A7 door kettingbotsing


Marum - Een kettingbotsing op de A7 heeft vanmiddag voor een grote chaos gezorgd.

Aan het eind van de middag heeft een kettingbotsing op de A7 bij Marum voor een grote verkeerschaos gezorgd. Door nog onbekende oorzaak kwamen een aantal auto's met elkaar in botsing.

Door de aanrijding raakte een rijbaan van de A7 in de richting van Drachten tijdelijk geblokkeerd, wat een file van een aantal kilometers tot gevolg had.

Ook de brandweer van Marum werd geallarmeerd, omdat een van de auto's in brand zou staan. De boosdoener bleek echter een motor te zijn waar wat koelvloestof/olie op was gekomen.

Ook het MMT en ambulance kwamen ter plaatse. Voor zover bekend is een persoon naar het ziekenhuis vervoerd. Deze automobilist was bij een van de betrokkenen van de kettingbotsing in de auto gaan zitten om deze eerste hulp te verlenen.

Toen deze auto vervolgens ook werd aangereden, werd de hulpverlener zelf slachtoffer. De VOA heeft geruime tijd nodig gehad voor onderzoek. Berger Collewijn heeft de auto's afgesleept. Op de andere rijbaan ontstond in de kijkersfile ook een kleine aanrijding. Hier was alleen materiele schade.

Chaos op A7 door kettingbotsing Chaos op A7 door kettingbotsing
Chaos op A7 door kettingbotsing Chaos op A7 door kettingbotsing
Chaos op A7 door kettingbotsing Chaos op A7 door kettingbotsing

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
s
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen