112Groningen.nl

Twitter RSS
Photoworks Fotografie Cursus 'Leer fotograferen als een Pro'.
14-10-2017, Advertentie

Photoworks Fotografie Cursus 'Leer fotograferen als een Pro'.


Groningen - De najaarscursus die Photoworks organiseert is uniek in zijn soort. Geen online of schriftelijke cursus, wij kiezen voor een persoonlijke benadering waar wij letterlijk naast de fotograaf staan.
Met verschillende inspirerende opdrachten kunnen wij onze ervaring snel en direct overbrengen op de beginnende fotograaf. Wij zorgen met onze unieke benadering voor betere én mooiere foto's. Bij de start van de cursus wordt de camera op de manuele stand gezet, M-stand, in plaats van de automatische stand. Dit geeft direct al betere technische foto's, doordat licht, scherptediepte, scherpte én kleuren beter tot hun recht komen.

 

In vier avonden van 18:30 - 21:30 uur worden de belangrijkste aspecten van het fotograferen 'belicht'. Fotograferen is het 'lichtspel' tussen focus, sluitertijd, diafragma, iso en compositie. Met vele praktijkopdrachten wordt de kennis over deze belangrijke onderdelen uitgelegd. Inspirerend, verrassend én toegespitst op elk specifiek onderdeel.  

 

 

 

Cursusdata: 1-11, 15-11, 29-11 en 13-12. 

 

De cursus zal worden gehouden op een uitstekende bereikbare locatie in het zuiden van de stad Groningen. Voor meer informatie, bezoek onze website www.photoworks.nu.   

 

 

 

Photoworks Fotografie Cursus 'Leer fotograferen als een Pro'.  
Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen