112Groningen.nl

Twitter RSS
Getuigen gezocht van ongeval A7 Zuidbroek
25-10-2017, Redactie & Quintin stoetman Oldambtnu.nl

Getuigen gezocht van ongeval A7 Zuidbroek


Zuidbroek - Op de A7 ter hoogte van Zuidbroek heeft zich woensdagmorgen een ernstig ongeluk voor gedaan.

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die op de A7 ter hoogte van Sappemeer op woensdagmorgen rond 11.15 uur heeft plaatsgevonden.

 

Het vermoeden bestaat dat er meerdere auto’s waren betrokken bij deze aanrijding. Eén van de auto’s, ze reden in de richting van Duitsland, kwam hierbij door onbekende oorzaak naast de rijbaan terecht en tegen een boom tot stilstand. Deze auto werd bestuurd door een Duitse vrouw die ernstig gewond raakte. Haar eveneens uit Duitsland afkomstige bijrijdster raakte ook gewond. Ten tijde van het maken van dit bericht zijn de verdere gegevens van het slachtoffer onbekend. Ze moesten met onbekend letsel overgebracht worden naar het ziekenhuis.

 

Een 36-jarige vrouw uit Groningen die vermoedelijk betrokken is geweest bij dit ongeval en door is gereden, kon kort na het incident in Oude Pekela aangehouden worden. Haar auto werd in beslag genomen en de vrouw werd ingesloten.

 

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Daarom willen we graag in kontakt komen met getuigen die meer kunnen vertellen over dit ongeval en nog niet met de politie hebben gesproken. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

 

 

Getuigen gezocht van ongeval A7 Zuidbroek Getuigen gezocht van ongeval A7 Zuidbroek

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
s
101 BHV
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen