112Groningen.nl

Twitter RSS
Supermarkt in stad overvallen: Dader(23) gepakt (Video)
17-04-2018, Martin Nuver - 112Gr.

Supermarkt in stad overvallen: Dader(23) gepakt (Video)


Groningen - Politieagenten hielden dinsdagochtend kort na een melding van een overval op een supermarkt op het Linnaeusplein in Groningen een 23-jarige man uit Groningen aan. Hij wordt verdacht van het plegen van deze overval.

De man kwam rond 10.30 uur de supermarkt binnen. Onder bedreiging van het winkelpersoneel wist hij etenswaren en rookartikelen buit te maken en rende daarna de supermarkt uit . Ondertussen had het winkelpersoneel de politie al gealarmeerd die op hun aanwijzingen de overvaller verderop aanhield. 

 

Verhoor

 

De spullen die hij bij zich had zijn in beslag genomen en hij is meegenomen voor verhoor naar het bureau. Forensisch rechercheurs hebben in en rond de winkel sporenonderzoek gedaan en camerabeelden veilig gesteld voor verder onderzoek. Aan het personeel is slachtofferhulp aangeboden en van getuigen zijn verklaringen opgenomen.

 

Wat te doen bij een overval

 

Overvallen zijn ernstige misdrijven en hebben grote impact op slachtoffers. Een overval op een winkel, tankstation of bedrijf is een zwaar misdrijf waarbij vaak bedreiging of geweld komt kijken.  Lees meer over de maatregelen die u kunt nemen en veiligheid op de themapagina overval.

 

 

Beelden op Oogtv 17:30 uur

Dvhn

 Supermarkt in stad overvallen: Dader(23) gepakt (Video) Supermarkt in stad overvallen: Dader(23) gepakt (Video)
Supermarkt in stad overvallen: Dader(23) gepakt (Video) Supermarkt in stad overvallen: Dader(23) gepakt (Video)

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
s
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas BHV Store
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen