112Groningen.nl

Twitter RSS
Photoworks 'FOTOGRAFEREN DOE JE ZO' i.s.m UMCG Kanker Researchfonds
05-05-2018, http://www.photoworks.nu

Photoworks 'FOTOGRAFEREN DOE JE ZO' i.s.m UMCG Kanker Researchfonds


Groningen - De cursus die Photoworks organiseert is uniek in zijn soort. Geen online of schriftelijke cursus, wij kiezen voor een persoonlijke benadering waar wij letterlijk naast de fotograaf staan.

Met verschillende inspirerende opdrachten kunnen wij onze ervaring snel en direct overbrengen op de beginnende fotograaf. Wij zorgen met onze unieke benadering voor betere en mooiere foto's.

 

Bij de start van de cursus wordt de camera (spiegelreflexcamera) op de manuele stand gezet, de M-stand, in plaats van de automatische stand. Dit geeft direct al betere technische foto's, doordat licht, scherptediepte, scherpte én kleuren beter tot hun recht komen. Noot: Nog niet in het bezit van een spiegelreflexcamera? Hierin kunnen wij adviseren voor de juiste keuze.

 

In vier avonden van 18:30 - 21:30 uur worden de belangrijkste aspecten van het fotograferen 'belicht'. Fotograferen is het 'lichtspel' tussen focus, sluitertijd, diafragma én iso. Met diverse praktijkopdrachten wordt de kennis over deze belangrijke onderdelen uitgelegd. Inspirerend, verrassend én toegespitst op elk specifiek onderdeel.

 

De cursus zal worden gehouden op een uitstekende bereikbare locatie in het UMCG. Voor meer informatie, bezoek onze website www.photoworks.nu.

 

Kortom, bij Photoworks ga jij betere foto's maken.

 

   

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
s
101 BHV
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen