112Groningen.nl

Twitter RSS
Eigenaar afgebrande auto looft €500 euro uit voor gouden tip
21-05-2018, Oldambtnu.nl bron

Eigenaar afgebrande auto looft €500 euro uit voor gouden tip


Winschoten - In de nacht van zaterdag op zondag is een auto uitgebrand bij de garageboxen tussen de Zaanstraat en Lekstraat in Winschoten. De auto stond dicht bij een garage die hierdoor ook forse schade heeft opgelopen.

De brandweer was snel ter plekke en had het vuur snel onder controle. Over de oorzaak van de brand is vooralsnog niets duidelijk. De eigenaar denkt zelf aan brandstichting, mede omdat hij houtblokken heeft aangetroffen in zijn voertuig die er de avond ervoor niet in lagen.

 

Tipgeld


De eigenaar heeft een beloning van €500,- uitgeloofd voor de gene die de tip heeft die ook daadwerkelijk waardevol is voor het onderzoek en tot een doorbraak in de zaak kan leiden.

 

Geen onderzoek


De eigenaar gaat dinsdag aangifte doen, dit kan echter niet eerder aangezien het politiebureau op zondag en tweede pinksterdag gesloten is. Daarbij heeft de politie geen sporenonderzoek verricht, ook al was de eigenaar er van overtuigd dat het om brandstichting ging.

 

Daarnaast wilde de politie een ingebouwde camera niet uit het voertuig halen. Dit heeft de man zelf later gedaan en ondanks de vuurzee en een grote hoeveelheid water is de SD-kaart van de camera toch leesbaar.

 

Tips bel dan 09008844(politie)

 

 

Eigenaar afgebrande auto looft €500 euro uit voor gouden tip Eigenaar afgebrande auto looft €500 euro uit voor gouden tip
Eigenaar afgebrande auto looft €500 euro uit voor gouden tip Eigenaar afgebrande auto looft €500 euro uit voor gouden tip

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
s
101 BHV
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen