112Groningen.nl

Twitter RSS
445 dagen gevangenisstraf voor 27-jarige Linda B. wegens brandstichtingen (Video)
09-06-2018, 112Groningen

445 dagen gevangenisstraf voor 27-jarige Linda B. wegens brandstichtingen (Video)


Groningen - 445 dagen gevangenisstraf, waarvan 360 dagen voorwaardelijk. Dat is de eis van het Openbaar Ministerie tegen Linda B., verdacht van een aantal autobranden in de Groningse wijk Kostverloren in september vorig jaar.

Ondanks dat er DNA-materiaal van de verdachte gevonden is op lappen stof bij de brandende auto’s en er camerabeelden zijn waarop B. in de buurt van de autobranden te zien is, ontkent de 27-jarige verdachte elke betrokkenheid.

 

De Officier van Justitie vindt het, naast de celstraf, noodzakelijk dat de vrouw ook in de toekomst behandeld wordt voor haar alcoholproblematiek. De vrouw zit nu al in een kliniek in Zuidlaren. In 2015 en 2016 was B. ook al eens verdachte bij een serie van elf autobranden in Haren.

 

Omdat B. al 85 dagen in voorarrest heeft gezeten, hoeft ze het onvoorwaardelijke deel van de celstraf niet uit te zitten. De voorwaardelijke straf blijft wel staan.

 

Zie ook archief445 dagen gevangenisstraf voor 27-jarige Linda B. wegens brandstichtingen (Video) 445 dagen gevangenisstraf voor 27-jarige Linda B. wegens brandstichtingen (Video)

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
101 BHV
RB Visuals - Fotografie en videografie
De Rijbewijs Coach
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas BHV Store
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen