112Groningen.nl

Twitter RSS
Sloop ‘doosconstructie’ gaat verder
08-12-2018, aanpakringzuid.nl Bron/ Persbericht

Sloop ‘doosconstructie’ gaat verder


Groningen - Woensdag 5 december start de sloop van een deel van een doosconstructie onder de zuidelijke ringweg, ter hoogte van de Verlengde Meeuwerderweg. Zoals eerder gemeld, brengen de werkzaamheden geluidsoverlast met zich mee voor de omwonenden.
De sloopwerkzaamheden zijn overdag, tussen 7 en 19 uur. Het puin moet in de nachtelijke uren worden afgevoerd, omdat het werkvak overdag niet bereikbaar is voor werkverkeer.
 

Update: het echte sloopwerk begint in de week van 10 december. Deze week gaat het om voorbereidende werkzaamheden.

 

Vorige week hebben we omwonenden uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst over de werkzaamheden. Hier heeft een klein deel van de omwonenden gebruik van gemaakt. In de presentatie is meer verteld over het waarom van de werkzaamheden en de te verwachten hinder. Ook konden de omwonenden vragen stellen.

 

Puin afvoeren


De sloopwerkzaamheden duren tot en met 21 december. In welke nachten het puin moet worden afgevoerd, is nog niet bekend. Dit is mede afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden. Via een melding op deze website maken we de data bekend. De data vermelden we ook op een poster op de mobiele informatiekeet, die naast de bouwplaats staat (hoek H.L. Wichersstraat – Verlengde Meeuwerderweg). Het afvoeren van het puin in de nacht kan geluidsoverlast geven. Om het geluid te dempen, wordt eerst een laagje zand in de stortbak gelegd.

 

 

Sloop ‘doosconstructie’ gaat verder  

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
s
101 BHV
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen