112Groningen.nl

Twitter RSS
440 tips totaal binnen over Jaagpad moord (Video)
28-05-2019, Oogtv.nl (Bron)& politie.nl

440 tips totaal binnen over Jaagpad moord (Video)


Groningen - De uitzending van Opsporing Verzocht dinsdagavond heeft dertig nieuwe tips opgeleverd in de zaak van de moord op de 27-jarige Hidde Bergman. Dat meldt Oogtv.nl

Totaal 260 tips nu. De man werd vorige week dinsdag neergestoken op het Jaagpad op de Zernike Campus.

 

“We zijn blij met deze tipgevers”, laat een woordvoerder weten. “De komende dagen gaan we deze tips analyseren en gaat ons onderzoek verder.” In de uitzending werd uitgelegd wat er tot nu toe bekend is. Videobeelden van het politieonderzoek en de compositietekening die zondag naar buiten werd gebracht, werden geduid door politiewoordvoerder Nathalie Schubart die vanuit de meldkamer in Drachten tekst en uitleg gaf.

 

Afgelopen maandag liet de politie weten in het belang van het onderzoek niet precies te kunnen vertellen welke onderzoeksmethoden op dit moment allemaal worden ingezet. Wel duidelijk is, is dat publieksinformatie een belangrijke pijler is waarop gebouwd wordt. Het online zetten van een compositietekening van een man die gezocht wordt in verband met de zaak leverde in de eerste achttien uur al 76 tips op.

 

Daarnaast waren na de moord al zo’n honderd tips binnengekomen. Dinsdag aan het einde van de middag en in het begin van de avond voerde de politie een groot passantenonderzoek uit op het Jaagpad. Voorbijgangers werd daarbij om informatie gevraagd. Ondertussen blijft de politie oproepen dat als je iets gezien hebt, hoe klein en onbelangrijk dit volgens jou zelf ook is, om contact op te nemen op telefoonnummer 0900 88 44.

 

Update: Er zijn al 440 tips binnen. Meldt men in Opsporing Verzocht.

 

Ook zoeken ze nog 4 vissers die vlakbij de plaats delict aan het vissen waren op de avond van het dodelijke steekincident. Verder zoeken we een man op een opoefiets en een andere man met een buggy. Deze mogelijke getuigen kunnen contact opnemen met de politie via #09008844!

 

 

 

 440 tips totaal binnen over Jaagpad moord (Video) 440 tips totaal binnen over Jaagpad moord (Video)
Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
Dutch Supercross 1,2,3 november 2019
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen