112Groningen.nl

Twitter RSS
Voorarrest 26 jarige verdachte moord op Hidde Bergman met 14 dagen verlengd
14-06-2019, 112Groningen.nl

Voorarrest 26 jarige verdachte moord op Hidde Bergman met 14 dagen verlengd


Groningen - Maandagmorgen heeft de politie in Groningen en 26 jarige verdachte aangehouden in de zaak van de Jaagpad moord.

De verdachte zat vast voor een ander strafbaar feit en is vervolgens aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van Hidde Bergman.Hidde Bergman werd op 14 mei doodgestoken op het Jaagpad. Onderzoek moet nu uitwijzen als hij de goede persoon is.

 

 

 Update:

 

Bij de politie kwamen ruim tweehonderd tips binnen. Lange tijd leek het er op dat de gouden tip daar niet tussen zat. Tot de politie op Pinkstermaandag rond 13.15 uur bekend maakte een verdachte heeft aangehouden. De man is vastgezet en zal de komende dagen verhoord worden. Hoe de recherche de verdachte op het spoor is gekomen is onbekend. Aldus Oogtv.nl

 

 

Update:

 

De 26-jarige man die wordt verdacht van het doodsteken van Hidde, wordt donderdagmiddag om 13.00 uur voorgeleid aan de rechter-commissaris.  Die bepaald als hij langer vast blijft.

 

Update:

Het openbaar ministerie heeft het voorarrest van de 26 jarige verdachte, die verdacht wordt op 14 mei Hidde bergman te hebben neergestoken, verlengd met 14 dagen. Dat werd donderdagmiddag bekend gemaakt. 

 

Archief

 Voorarrest 26 jarige verdachte moord op Hidde Bergman met 14 dagen verlengd Voorarrest 26 jarige verdachte moord op Hidde Bergman met 14 dagen verlengd
Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
Vuurwerk Giezen
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen