112Groningen.nl

Twitter RSS
Veel boetes bij grote controle
26-09-2019, Team verkeer, Politie Facebook

Veel boetes bij grote controle


Groningen - Donderdag heeft de politie in het kader van project EDWARD (European Day Without A Road Death) een controle gehouden waarbij de nadruk lag op afleiding in het verkeer.

Hierbij werd een gehuurde touringcar ingezet waar van uit collega's het verkeer rondom de touringcar aanschouwden. Uit de gehele eenheid noord-Nederland reden collega's in onopvallende voertuigen in de buurt van de touringcar om overtreders staande te houden. De controles vonden voornamelijk plaats op de A6, A7, A32 en de A28.

 

In totaal werd er 87x proces-verbaal opgemaakt waarvan 67x voor het vasthouden van een elektronisch apparaat onder het rijden. Daarnaast werd er bekeurd voor het onvoldoende afstand houden, onleesbare kentekenplaat, te donkere ruiten, snelheid, onnodige signalen geven, niet rechts houden, inhaalverbod vrachtwagens, geen voorrang verlenen, scherpe delen, rechts inhalen, gordeldraagplicht, ladingzekering en geen richting aangeven.

 

Op de A32 thv Oldeholtwolde werd er een 32 jarige automobilist uit Amersfoort aangehouden ivm het rijden met een ingevorderd rijbewijs en het rijden onder invloed van verdovende middelen.

 

 

   
Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen