112Groningen.nl

Twitter RSS
Brand op wc in Godekenheerd (Video)
29-06-2010, Sammie Lobo & Rutger Loer & M.Nuver

Brand op wc in Godekenheerd (Video)


Groningen - Een brandje op de wc in een woning aan de Godekenheerd in Groningen heeft dinsdagavond forse schade veroorzaakt.

De bewoners hadden een brandend kaarsje bovenop de wc staan en ontdekten rond 21:30 dat er rookontwikkeling was. Toen ze gingen kijken stond de wc in brand en belde men direct de brandweer, ondertussen was een buurtbewoner met brandblussers toegesneld, maar op advies van de centralist van de alarmcentrale heeft men de deur van de wc dicht gelaten tot de brandweer zelf ter plaatse was.

De brandweer was na ongeveer 10 minuten ter plaatse en had de brand, die al enigszins verstikt was, binnen een paar minuten onder controle. De brandweer constateerde dat het niet nodig was om de woning te ventileren en keerde na ongeveer 20 minuten weer terug naar de kazerne in Vinkhuizen. De schade in de woning was enorm. Het waterreservoir en de wc-bril van de wc brandde volledig uit en in de gang bij de woning is rook- en waterschade ontstaan.Brand op wc in Godekenheerd (Video) Brand op wc in Godekenheerd (Video)
Brand op wc in Godekenheerd (Video) Brand op wc in Godekenheerd (Video)
Brand op wc in Godekenheerd (Video) Brand op wc in Godekenheerd (Video)
Brand op wc in Godekenheerd (Video)  
Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen