112Groningen.nl

Twitter RSS
Man aangehouden: Doden betreffen moeder en kind (Video)
14-10-2017, 112Haren.nl

Man aangehouden: Doden betreffen moeder en kind (Video)


Haren - In de woning in Haren vonden agenten de overleden vrouw en het kind. Vervolgens hielden agenten een man in de woning aan. De buurt is geschokt.

Inmiddels is gestart met een groot (sporen) onderzoek in en rondom de woning. Alles is afgezet met hekken inmiddels. Leeftijden zijn nog onbekend.

 

Persbericht politie:

 

Haren - In een woning aan het Jufferpad in Haren zijn zaterdagochtend een overleden vrouw en kind aangetroffen. In de woning werd een man door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de twee. Tevens vonden agenten een ander kindje. Het verkeerde gelukkig in goede gezondheid en werd direct in veilig gebracht. Het politieonderzoek in en rondom de woning gaat nog de gehele dag duren.

 

De hulpdiensten kregen zaterdagochtend een melding dat in een betreffende woning een ernstig incident had plaatsgevonden. Meerderen agenten gingen naar de woning. Ook de ambulancedienst en de traumahelikopter gingen naar het opgegeven adres. In de woning vonden agenten de overleden vrouw en het kind. Vervolgens hielden agenten een man in de woning aan.  Hij werd direct overgebracht naar een politieburau en daar ingesloten. De straat werd door agenten afgezet. Inmiddels is gestart met (sporen) onderzoek in en rondom de woning.

 

Klik hier voor meer foto's

 

Tv Noord

 

Dvhn

 Man aangehouden: Doden betreffen moeder en kind (Video) Man aangehouden: Doden betreffen moeder en kind (Video)
Man aangehouden: Doden betreffen moeder en kind (Video)  

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
101 BHV
De Rijbewijs Coach
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas BHV Store
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen