112Groningen.nl

Twitter RSS
Verdachte `zaak Ubbena` 30 dagen langer vast
08-01-2020, Dvhn.nl bron

Verdachte `zaak Ubbena` 30 dagen langer vast


Ubbena (Drenthe) - Het was ‘noodlottig ongeval’ en geen misdrijf. Dat zegt de vader van het 3-jarige jongetje dat op 18 december uit het Noord-Willemskanaal bij Ubbena werd gered. Het jongetje overleed op oudejaarsavond. Zegt Dvhn.nl op haar website.

Dat laat de 39-jarige man uit Utrecht via zijn advocaat Judith Kwakman weten. De Utrechter zit sinds 18 december vast en wordt verdacht van poging tot doodslag en onttrekking van het wettig gezag.

 

De vader had het jongetje op de bewuste avond om 17.00 uur bij de moeder in Utrecht moeten afleveren. In plaats daarvan reed hij naar Drenthe.

 

 

Dvhn voor meer

 

Archief

 

Update 08-01-20:

 

Tweet OM

 

De rechtbank Noord Nederland heeft zojuist de gevangenhouding voor 30 dagen bevolen van de man (39) uit Utrecht die betrokken was bij de verdrinking van zijn zoon (3) in het Noordwillemskanaal woensdagmiddag 18 december in het Drentse Ubbena.

 

De verdachte zit vast op verdenking doodslag en onttrekking aan het wettig gezag. Het jongetje werd in kritieke toestand uit het water gehaald en overleed op oudejaarsavond in het ziekenhuis.

    
Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen